Skoči na glavno vsebino

VABILO K SODELOVANJU V VSESLOVENSKI AKCIJI »MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE«

Spoštovani profesorji in profesorice, dijaki in dijakinje Srednje šole Domžale,

znašli smo se v situaciji, ko se še bolj zavedamo, kako pomembni so iskreni in sočutni  odnosi med nami.  Obdobje epidemije pa zagotovo predstavlja velik izziv starostnikom, ki so v teh časih najbolj ranljiva skupina, saj čas karantene preživljajo zaprti v prostorih  domov in brez obiskov svojih najbližjih.

Zato ste toplo vabljeni, da se pridružite vseslovenski akciji pisanja božično-novoletnih voščil in pisem za starostnike, ki živijo v domovih in centrih. V pismu ali voščilnici lahko napišite pozitivne misli in dobre želje. Pomembno je, da je pismo napisano na roke, črke pa morajo biti dovolj velike in berljive. Voščilnico lahko izdelate sami, jo okrasite z nalepkami ali ilustracijami.

Pisma in voščilnice pošljite najkasneje do 30.11. 2020 na naslov: Mala pozornost za veliko veselje – Ana Petrič na naslov DEOS Center starejših Notranje Gorice, Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice. Na hrbtno stran pa napišite svoje ime oziroma ime pošiljatelja.

Verjamem, da bo vsak izmed nas prispeval, da bodo tudi starostniki doživeli upanja polno in lepo praznično  vzdušje.  Naj naša pisma in voščila krasijo domove starostnikov!

Več o sami akciji si lahko preberete: https://www.vecer.com/slovenija/akcija-mala-pozornost-za-veliko-veselje-razveselite-starostnike-z-voscilnico-10226591

Z lepimi pozdravi,
Nina Jelić, prof.

Dostopnost