Skoči na glavno vsebino

Projekt Munera 3 – priložnost za brezplačno usposabljanje zaposlenih

Vsi programi izpopolnjevanja v programu mojstrsko izobraževanje / MUNERA so do 30. 3. 2020 odpovedani oz. prestavljeni. Kandidati naj spremljajo tekoče informacije na spletni strani šole.

Srednja šola Domžale sodeluje v projektu MUNERA 3, s katerim je bila skupaj s konzorcijskimi partnerji izbrana na razpisu »Izvajanje programov nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja 2018-2022«, v okviru katerega se bodo na vseh sodelujočih šolah izvajali programi nadaljnjega poklicnega izobraževanja in usposabljanja za zaposlene in samozaposlene. Cilj projekta je v te programe vključiti 17.640 zaposlenih oseb, z namenom doseganja večje zaposljivosti in mobilnosti med področji dela, osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

Znanje, inovativnost in kreativnost so pomembni elementi, na katerih je potrebno graditi gospodarski in družbeni razvoj. Programi usposabljanja in izpopolnjevanja, ki jih pripravi šola za podjetja oz. skupaj s podjetji in jih sprejme Svet šole so namenjeni poglabljanju in razširjanju strokovnih znanj in spretnosti ter poklicnih zmožnosti.

V šolskem letu 2018/2019 bomo na Srednji šoli Domžale v okviru projekta izvajali naslednje programe usposabljanja in izpopolnjevanja:

  • Program izpopolnjevanja za inštalaterje strojnih inštalacij in preoblikovalce kovin iz gradiv ter tehnične regulative strojnih inštalacij (povezava na vsebino programa),
  • Program izpopolnjevanja za inštalaterje strojnih inštalacij in preoblikovalce kovin iz dimenzioniranja strojnih inštalacij (povezava na vsebino programa),
  • Program izpopolnjevanja za upravnike, vzdrževalce in inštalaterje strojnih inštalacij iz teorije ogrevanja ter vodovoda (povezava na vsebino programa),
  • Program izpopolnjevanja za upravnike, vzdrževalce in inštalaterje strojnih inštalacij iz uporabe inštalacij energentov, tehničnih plinov in hladilnih sredstev (povezava na vsebino programa).

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija.

 

 

Dostopnost