Skoči na glavno vsebino

»Pink oktober« tudi v košarkarskih Domžalah.

Oktober je mesec, posvečen ozaveščanju o raku dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah. Da bi zavedanje o resnosti problematike še bolje razširili v našem športnem, pogosto preveč moško naravnanem okolju, smo se pri Helios Sunsih odločili tekmo državnega prvenstva proti novomeški Krki posvetiti Pink oktobru. Skupaj z organizacijo Europa Donna Slovenija tako na tekmo vabimo navijače in navijačice, da pristavijo svoj delež k ozaveščanju, istočasno pa podprejo naše košarkarje z glasnim navijanjem na ligaškem derbiju. Za vse obiskovalke ob vstopu v dvorano pripravljamo  drobno presenečenje, ne bo manjkalo pestrega spremljevalnega programa in nagradnih iger – tokrat še posebej za naša dekleta!

Ker zahrbtna bolezen ni edina tegoba današnjega vsakdana, bomo priložnost izkoristili tudi za začetek naše akcije »Bodi z nami v dvorani (ne za ekrani)!« S tem želimo opozoriti tudi na to novodobno bolezen, ki jo še toliko bolj poglobila minula epidemija. Čas je, da se mladina v čim večjem številu vrne na športna igrišča, športne dogodke pa pospremi raje v živo in ne le preko »tiktokov«.

Ob tej priložnosti na tekmo vabimo podmladke vseh domžalskih športnih društev, da se v živo prepričajo, da je tekma še vedno lahko izvrstna priložnost za druženje in kvalitetno preživljanje prostega časa.

Tekma med Helios Sunsi in Krko bo na sporedu v ponedeljek, 24. rožnatega oktobra ob 18.00. Vljudno vabljeni!

Za vse informacije glede naročanja in prevzema vstopnic, se obrnite na: Andrej Pustotnik 051 394 469, andrej.pustotnik@helios-suns.si

Dostopnost