Skoči na glavno vsebino

V torek, 1. septembra 2020, je prvi šolski dan v šolskem letu 2020/21. Pouk se bo izvajal po navodilih MIZŠ in NIJZ po modelu B in bo potekal po urniku z ukrepi, ki bodo v največji možni meri preprečevali mešanje skupin dijakov. Posameznim oddelkom so dodeljene matične učilnice, v katerih bo potekal tudi sprejem dijakov.

Zelo pomembno je, da dijaki prihajate v šolo zdravi in se držite navodil, ki jih boste prejeli 1. šolski dan in bodo tudi objavljena na naši spletni strani.

V skladu z navodili NIJZ (klik) je na hodnikih obvezno nošenje mask – prosimo, da jih prinesete s seboj. V kolikor jih ne boste imeli, vam jih bo zagotovila šola v vhodni avli. Tam bodo tudi seznami posameznih razredov. Dijaki na seznamu poiščite svojo matično učilnico in se napotite vanjo. V pomoč bodo dežurni učitelji.

Želimo vam uspešen začetek šolskega leta in ostanimo zdravi!

Kolektiv SŠ Domžale

Sprejem dijakov bo potekal:
1. letniki ob 8. uri
– višji letniki od 10. ure po razporedu

RAZPORED >>

Matične učilnice se nahajajo na lokaciji učnih delavnic na Ljubljanski cesti 105 (za oddelke 1. a, 1. b, 2. a, 2. b, 3. a, 4. r, 4. t) in na lokaciji sedeža Srednje šole Domžale, Cesta talcev 12 (za oddelke 1. e, 1. f, 1. h, 1. r, 1. t, 2. e, 2. f, 2. h, 2. r, 2. t, 3. b, 3. e, 3. f, 3. h, 3. r, 2. o, 4. e, 4. f, 1. o, 1. s).

Dobrodošli na Srednji šoli Domžale!

Dostopnost